vrijdag, augustus 28, 2009

Het is weer vrijdag!

En daarom weer tijd voor een leuk spelletje! Dit keer moet je met een caravan gooien! Veel plezier ermee! En morgen bij een nieuwe Jens In De Middag met als gast DJ Davinoni!

vrijdag, augustus 21, 2009

Lytz - 3 Days Awake



Misschien heb je wel eens van die viedeoclips dat je denkt van nou die is wel leuk. Maar deze clip en het nummer zijn GE-WEL-DIG! En misschien hoor je dit nummer als Duitse versie (want je hebt ook een Duitse versie hiervan) wel in Jens In De Middag. Veel plezier met kijken en luisteren van deze clip!

zaterdag, augustus 15, 2009

Spelletje!

Het is weer zaterdag tijd voor een leuk spelletje! Met dit spel moet je zo veel mogelijk verkeer veilig naar de overkant brengen. Veel plezier! En tot morgen bij een nieuwe Jens In De Middag.

dinsdag, augustus 11, 2009

Mama Appelsap


Echt leuk! Het lijkt net of ze het echt zeggen.

zaterdag, augustus 08, 2009

Stakker - Humanoid



Misschien is het wel leuk zo voor mijn eerste post, maar ik heb dit in mijn uitzending al besproken. Hallo, als je denkt waar gaat dit over, dit is de blogspot van Jens In De Middag! We hebben er al 1 maar dit is voor de wat leuke en grappige dingen. Maar zo als je misschien in mijn uitzending al hoorde hadden we Stakker met Humanoid als anekdotes in de uitzending. Maar in deze plaat hoor je iets HUMANOID zeggen, nou ik zal je zeggen in dit spel, dat Berzerk heet, hebben ze opgenomen in een Amusementshal. Geen idee waarom maar het is wel 1 van de grootste Acid platen ooit gemaakt en als ik zo eerlijk mag zijn het is GEEN vervelende plaat toch? Veel plezier verder op mijn nieuwe blogspot!